muhammad bakri's FotoPage

By: muhammad bakri adnan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 25-Feb-2008 13:11 Email | Share | | Bookmark
BIG JAM




hmm
gmbr ni aku tngkp mase kat hot fm big jam.......
skali pndng nmpak smart....
tp yg kiri tuh bkan akuh
tu mmber aku....
yg x best gmbr ni aku edit dgu awek tu lbih2
haha
thp mengarut aku memang ketara....
aku edit gmbr ni kurang dri 5mnt.....
sbb tu laaa hasil dye mcm xbest jer....


Monday, 25-Feb-2008 13:04 Email | Share | | Bookmark
sk8 or die






assalamualaikum..
gmbr nie mmg best...
antare gmbr-gmbr yg aku post ni pling smart...
aku rase thp aku gune photoshop x pro lg.....
sbb aku bru pakai phootoshop cs3 2 bln......


Saturday, 23-Feb-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
the simspot

arena pj
technology...
outer glow
View all 12 photos...
helo..okay,nie aku pnye first gune fotopages....saje jer nk market gmbr aku n mmbr akuu.. aku mmg suka brgmbr....n....edit gne photoshop..juz nk share dngn korang sume.. .


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net